2014 Altın Küre'nin En Güzel Gece Elbiseleri

2014 altın küre ödülleri, 2014 altın kürenin en güzel gece elbiseleri,2014 gece elbisesi,2014 abiyeleri, yırtmaçlı elbise, dekolteli elbise, çiçek desenli elbise, ünlü isimlerin elbiseleri

Her yıl olduğu gibi 2014 yılı da yeni tasarımlarla karşımıza çıkarken 2014 Altın Küre ödülleri de aynı şekilde ünlü isimlerin yeni tasarımlarıyla bizlere yol göstereceğe benziyor. Altın Küre Ödülleri'nin dağıtıldığı gece de ünlü bayanlarımızın birbirinden güzel gece elbiseleri ve abiyeleriyle kırmızı halıdan verdiği görüntüler biz gece elbisesi ya da abiye elbise almayı düşünen bayanlara yeni fikirler sunabilir.

Renk konusunda tek renk seçimi ağırlıkta olduğu gibi kontrast elbiselere ve çiçek desenli rengarenk elbiselere ağırlık verilmiş. Dar kesim elbiseler, yırtmaçlı elbiseler, asimetrik kesim elbiseler parıltılarla, taşlarla ve desenlerle farklı bir görünüm kazanmış. Dekolte seven bayanların gözüne hitap eden gece elbiseleri olduğu gibi dekolteye yer vermeden şık bir görüntüye sahip olan elbiseler de görmek mümkün. 2014 senesi için kokteyller, açılışlar, düğünler, partiler için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu elbiseleri sizlerle buluşturmaktan oldukça keyif alacağız. İyi seyirler keyifli alışverişler.






























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?