Mango 2013 Mont Modelleri

Mango 2013 Mont Modelleri


Havaların aniden böylesine soğuması herhalde hepimiz için biraz hazırlıksız oldu. Çoğumuz mont, palto ve trençkot aramaya başlamıştır bile. Bu yüzden şu günlerde daha çok kışlık kaban, mont ve palto koleksiyonlarını paylaşacağım.


İlk Koleksiyon tabi ki Mango. İspanyol markası birbirinden şık ve farklı modelleri ile kışa en sıcak giren markalardan biri. Puklet montlar, pamukla paltolar, trençkotlar, desenli kabanlar, kapüşonlu montlar, kaz tüylü mont modelleri, uzun askeri tip montlar, kruvaze mont çeşitleri ve daha fazlası Mango 2013 Kış Koleksiyonunda sizleri bekliyor.

MANGO 2014 ELBİSE MODELLERİ


Yapay kırpma yünlü mont
Yapay kırpma yünlü mont
Etnik modelli yün karışımlı mont
Etnik modelli yün karışımlı mont
Kabarık omuzlu pamuklu trençkot
Kabarık omuzlu pamuklu trençkot
Yakası kürklü, çıkarılabilir kapüşonlu kaz tüylü uzun mont. Önü gizli fermuarlı ve çıtçıt düğmeli, yan cepleri fermuarlı, çıkarılabilir elastik kemeri yaylı kilitli, manşetleri fermuarlı.
Kaz tüylü kemerli uzun mont
Çıkarılabilir lastikli kemerli, kapüşonu tüylü mont. Ön kısmı boyunca çıtçıt düğmeli ve fermuarlı, dik yakalı, iki yan cepli ve yanları dikiş detaylı.
Kemerli ve tüylü mont
Dik yakalı, ayırılabilir kapüşonu çıkarılabilir yapay kürk aplikeli, kaz tüyü uzun mont. Ön kısmı boyunca çıtçıt düğmeli ve fermuarlı, göğsü fermuarlı yama cepli ve çıkarılabilir lastik kemerli.
Kaz tüyü uzun mont
Metal detaylı, buklet kumaştan uzun mont. Dik yakalı, ön kısmı boyunca kapaklı patletli ve gizli düğmeli, iki yan cepli ve çıkarılabilir suni deri kemerli.
Buklet uzun mont
Çıkarılabilir kapüşonu suni kürklü, geçirme düğmeli, kaz tüylü kapitone kısa mont. Dik yakalı, önü boydan boya fermuarlı ve çıtçıt düğmeli, yan cepleri fermuarlı, manşetleri elastik.
Kaz tüylü kısa mont
nım Dik yakalı, çıkarılabilir kapüşonlu, çok ince kumaştan, katlanabilir, tüylü mont. Önü gizli fermuarlı, çıtçıt düğmeli ve iki şerit cepli. Çantalı.
Katlanabilir kapüşonlu ve tüylü mont       
Saf yün ve pamuklu kumaştan, kontrast renk işlemeli, kruvaze, omuzları vatkalı, askeri tarz mont. İki yan cepli, twill kumaştan uzun kollu ve üç düğmeli, dekoratif grogren kurdelalı, bel arkası bantlı.
        Askeri tarz mont       
Boğazlı, katlanabilir, çok ince kumaştan tüylü mont. Önü gizli fermuarlı, çıtçıt düğmeli ve cepleri fermuarlı. Çantalı.
Katlanabilir tüylü mont
Yün karışımlı kumaştan düz kesim mont. Omuzları suni deriden kapitone aplikeli, ön kısmı boyunca düğmeli, yuvarlak yakalı ve iki yan cepli.
Kapitone aplikeli yün karışımlı mont
Çıkarılabilir yapay kırpma yün parçalı ve kapitone astarlı, kapüşonlu parka. Apoletli, fermuarlı ve ön kısmı çıtçıt düğmeli, dört cepli ve beli büzgü ipli.
Yapay kırpma yün karışımlı parka
Pamuklu kumaştan kruvaze uzun mont. Dik yakalı, iki yan cepli, apoletli ve manşetleri düğmeli.
Kruvaze uzun mont
Çıkarılabilir kemerli, boğazlı, kapitone uzun mont. Önü fermuarlı, yan cepleri fermuarlı, manşetleri elastik
        Kemerli kapitone uzun mont       
Gizli çıtçıt düğmeli, kruvaze mont. Bant ve toka kilitli dik yakalı, iki yan cepli ve arkası pilili.
Dik yakalı mont
Ön kısmı boyunca çıtçıt düğmeli ve fermuarlı, kapüşonu çıkarılabilir yapay kürk aplikeli, kapitoneli mont. Ön kısmı 4 adet kapaklı cepli, manşetleri lastikli ve metal tokalı çıkarılabilir kemerli.
Yapay kürk kapüşonlu kapitoneli mont
Geniş yakalı, ön kısmı boyunca gizli düğmeli, çıkarılabilir metal tokalı kemerli, yün karışımlı pamuklu uzun mont. İki şerit cepli ve manşetleri kemerli.
ün karışımlı pamuklu uzun mont
Yün karışımlı kumaştan, geniş yakalı mont. Ön kısmı boyunca gizli düğmeli, fermuarlı iki yan cepli ve beli çıkarılabilir kemerli.
Geniş yakalı yün karışımlı mont
Yanları cepli, önü boydan boya gizli çıtçıt düğmeli, apoletli, yakası deri, aviator tarz trençkot. Kolları uzun ve bantlı, arkası yırtmaçlı, içi çıkarılabilir astarlı.
Deri aplikeli trençkot


0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?