Pastel Renklerde Takılar


Havalar henüz soğuk olsa da, gerçek anlamda bahar mevsimini yaşamamıza çok az kaldı. Baharın gelişiyle birlikte kıyafetlerimiz de hafifleyecek.Bu hafifleme ile birlikte kış aylarında üzerimize aldığımız kasvetli tonlardan da kurtulmuş olacağız.

Her ilkbahar koleksiyonunda olduğu tasarımcılar sezona uygun fresh renkleri tanıtmaya başladılar. Bununla birlikte takı tasarımı yapan markalar da aynı oranda yepyeni tasarımlar hazırlamaya başladılar. Oldukça geniş ve sezona ait renk tasarımlarını bu sezonda görmek mümkün. Şüphesiz bu mevsimin en çok beğenilen renklerinin başında pastel tonlu renkler geliyor.

Takı tasarımı şıklık ile birlikte sezon renklerini yakalayan bir görünümde olmalı. Bu tasarımcıların çok iyi bildiği bir kural. Demode bir renk skalası ne kadar şık olursa olsun, çok az ilgi görecektir. Yine tasarımlarında trendlere uygun olması yada bir trend yaratması da çok önemli. Bu sezon gözümüze çarpan pastel renler arasında pembe,mavi ve yeşil renklerin tonlarını sıklıkla görebilmekteyiz. Son birkaç yılda olduğu gibi pastel renkler, bu sezon da hanımlar tarafından büyük ilgi göreceğe benziyor.Sizler için kolye,küpe,bileklik ve yüzüklerden oluşan bir kaç modeli paylaşıyoruz.



































0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?