Kenneth Jay Lane CZ Takılar


Hollywood'un kostüm takıları tasarımcısı Kenneth Jay Lane yepyeni bir tasarım koleksiyonuna imza attı. Daha önce yarattığı cesur ve dahiyane tasarımlarla dünyayı kendine hayran bırakan isim şimdide ışıltılı ve bir okadar dikkat çekici takı koleksiyonunu tanıttı.

Audrey Hepburn'den Sarah Jessica Parker'a kadar birçok ünlü için tasarımlar üreten Lane şimdide safari koleksiyonuyla göz kamaştırıyor doğrusu. Takı tasarımı konusunda bu kadar ustalaşmış bir isim olması bir tarafa, yarattığı takıların dayanılmaz güzelliği kadınları tutkun edebilecek cinsten.

Lane Orman ve Safari esintili bu koleksiyonunda, zirkon taşlı küpeler,yüzükler ve kolyeler tasarlamış.Müşterilerine her daim klas ve karşı konulmaz bir şıklık sunma hedefini, bu yaşına rağmen koruyor. Ayrıca geleneksel ve modern öğeleri harmanlayarak günüzmüzün trenlerine de uyum sağlamayı ihmal etmiyor. Takıları 7 den 77 ye her kesim tarafından beğenilmekte. Kendisi de bunun hakkını vermek için kalitesinden ve tasarımlarının görüntüsünden ödün vermiyor.

Genel hatlarıyla kullanılan taşların ahengi dengeli ve uyumlu görünüyor. Küpe,bileklik,kolye ve yüzüklerindeki renk dağılımları hemen her kıyafete uyabileceği gibi spesifik giyim tarzlarında da eğreti durmayacağa benziyor. Kolleksiyon içinde oldukça iddialı, adeta ben buradayım diye bağıran tasarımlar olmasına rağmen, ışıltıyı seven hanımlar için biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebiliriz. Pembe,siyah,mor ve yeşil renklerin ağırlıkla kullanıldığı bu takıların fiyatları da ortalama seviyelerde diyebiliriz.

























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?