Elite Goby Ayakkabılar


Alışılmış ve sıradan ayakkabı modelleri ve bu tip ayakkabı üreten firmalar her geçen gün artıyor. Fakat bu defa sizlere oldukça farklı,özgür ve eğlenceli bir ayakkabı markasından bahsedeceğiz.
 

Elite Goby!..Alışılmışın dışında ve farklı bir tasarım yelpazesine sahip bu ayakkabılar oldukça renkli ve dikkat çekici. Aslında model olarak standart.Fakat üzerindeki desenler ve printler ile farklılaşmayı başarmış doğrusu.Hazırladığı birbirinden eğlenceli tasarımlarla bu yıla damga vuracağı ve yeni bir akım başlatacağı muhtemel olan Elite Goby ayakkabılar, olgun hanımlardan ziyade, genç kadınların ilgisini daha çok çekeceğe benziyor. Özellikle her ayakkabıyı bir tutkuyla alan hanımların, bu ayakkabılara karşı kayıtsız kalması mümkün değil.

Günlük kıyafetler ve eğlenceli kombinlerle uyum gösterecek özel bir koleksiyon var karşımızda. Beyaz ayakkabı üzerine işlenmiş resim ve grafiklerden oluşuyor. Şık bir kot pantolon ile ya da yazlık eteklerle müthiş uyumlu olabilecek bir tasarım çizgisi var. İster yüksek topuklu, ister babet veya oxford modelleri ile her tarzın özgür kadınına yönelik bir tasarım sunulmuş. Bu ayakkabıları kesin olarak gündelik ayakkabı sınıfında değerlendirmek doğru olur diye düşünüyoruz. Hanımların eğlenceli kişiliğini dışa vuracak, dikkatleri üzerine toplayacak ve yarattığı özgürlük hissiyle herkesi hayran bırakacağına eminiz. Ayakkabıların fiyatları oldukça uygun Elite Goby web sitesinden bütün modelleri görebilirsiniz.
























0 yorum:

Yorum Gönder

Modelleri Beğendiniz mi?